Ενημέρωση στους ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου το πρόγραμμα για την αυριανή ημέρα [Τρίτη 23 Ιανουαρίου], που είναι ελαφρά τροποποιημένο, λόγω απουσίας καθηγητών.

Να σας υπενθυμίσουμε, επ΄ ευκαιρία, ότι σε περίπτωση έκτακτου ή απρόβλεπτου γεγονότος (όπως, ενδεικτικά, κατάληψη ή αποτρεπτικές καιρικές συνθήκες), το οποίο καθιστά αδύνατη ή ιδιαιτέρως δυσχερή τη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε τμήμα/τμήματα της σχολικής μας μονάδας ή σε ολόκληρη τη σχολική μονάδα, τα μαθήματα θα γίνονται εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας webex.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υποχρεωτική τόσο για τους εκπαιδευτικούς όσο και για τους/τις μαθητές/τριες.

Οι μαθητές, σε μια τέτοια περίπτωση, θα ανοίξουν την ιστοσελίδα του σχολείου και θα κατευθυνθούν στην ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, στους ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ WEBEX ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, και στο περιβάλλον που θα ανοίξει θα πατούν στο όνομα του εκπαιδευτικού της συγκεκριμένης ώρας, για να συνδεθούν στo link του καθηγητή στο webex.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Ενημέρωση στους ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ"

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*